DB&P in het Financieele Dagblad

Zie bijgaande publicatie over het De Breed Kreiken Innovatiefonds in het magazine van het Financieele Dagblad van zaterdag 15 november 2014. Hierin legt Nicole Campen uit hoe De Breed & Partners in samenwerking met het Prins Bernhard Cultuurfonds innovatieve topstudenten steunt met een studiebeurs voor een vervolgstudie in het buitenland.

Innovatiefonds onder de aandacht

‘Met dit initiatief levert DB&P een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van jong innovatief talent’, zijn de woorden van Nicole Campen. Met dit fonds willen we technische vernieuwing in Nederland stimuleren. Studenten met innovatieve ideeën en de ambitie deze verder te onderzoeken aan een buitenlandse universiteit kunnen een aanvraag doen.

Vrienden van De Breed

Bestaande relaties van DB&P kunnen zich aansluiten en Vriend worden van De Breed. Als zij nieuwe klanten aanbrengen, wordt in plaats van een aanbrengpremie de kans geboden om toptalenten te steunen via het Innovatiefonds. Ook kunnen organisaties enkel doneren aan het Innovatiefonds, zo leveren zij op deze manier een bijdrage  aan het innovatieklimaat in Nederland.
Voor meer informatie over het De Breed Kreiken Innovatiefonds of over het Vrienden van De Breed programma kunt u terecht bij Judith Herrewijn via innovatiefonds@debreed.nl of via 076-5654321.