DB&P feliciteert Princess Sportsgear & Traveller

Wij feliciteren onze klant Princess Sportsgear & Traveller van harte met het winnen van de FD Gazellen Award 2014! Deze organisatie mag zich het snelst groeiende bedrijf van Zuid- Nederland noemen.

‘Een bloemetje is op z’n plaats’, vindt Judith Herrewijn van De Breed & Partners. Een hele prestatie waar je trots op mag zijn. Florentine Ouborg, mede oprichter van Princess Sportsgear & Traveller neemt het bloemstuk in ontvangst en vertelt over de uitreiking van de Gouden Gazellen. ‘We zijn ook nog tweede geworden van heel Nederland’, meldt Florentine.
Gerard van Loon, medewerker van Princess laat vol trots nog even een van de innovaties zien: een reiskoffer met een ingebouwde weegschaal in het handvat. ‘Het is nog een hele uitdaging om deze innovatie goed uit te voeren’, vertelt Gerard.

FD gazellen

 

 

 

 

 

 

Voor de elfde keer organiseerde het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards voor de snelst groeiende onderneming van ons land. Iedere onderneming die de afgelopen drie jaar een omzetgroei van ten minste 20% wist te behalen, komt in aanmerking.