DB&P en Investormatch: een jaar later

Het is precies 1 jaar geleden dat wij bekendmaakten dat DB&P een meerderheidsbelang heeft genomen in crowdfundingplatform Investormatch. In een jaar tijd is er veel gebeurd. Wij praten u graag bij!

Investormatch voorziet MKB ondernemers middels crowdfunding en een investeerdersnetwerk van financiering. Door de strategische overname een jaar geleden, hebben DB&P en Investormatch beiden hun dienstenpalet kunnen uitbreiden. Op dit moment zijn wij dan ook in staat een optimale financieringsmix aan te bieden.

Nieuwe website voor Investormatch

In een jaar tijd heeft Investormatch een ware transformatie ondergaan. De grijs-gele huisstijl van DB&P is overgenomen en de website werd eerder dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Ook is er een verschuiving geweest in de focus van het platform. Deze ligt nu op techniek en innovatie, net als bij DB&P.

Uitbreiding van het netwerk

Ondernemers die op zoek zijn naar vreemd vermogen, worden vanuit DB&P voorgesteld aan Investormatch en andersom adviseert Investormatch over de dienstverlening van DB&P aan ondernemers die in aanmerking komen voor subsidies en fiscale regelingen. Dit heeft al tot vele successen geleid.

EYE on Innovation

De krachten zijn op velerlei manieren gebundeld. Zo ook bij het organiseren van events. Het eerste event vanuit DB&P en Investormatch was EYE on Innovation in het EYE filmmuseum in Amsterdam. Mede dankzij interessante sprekers, een toplocatie en een goede opkomst werd dit kennismakingsevent een groot succes!

Bekijk hier de website van crowdfundingplatform Investormatch.