DB&P Business Partner van de TU/e Contest

Voor de vierde keer op rij organiseert de Technische Universiteit van Eindhoven de TU/e Contest. De Breed & Partners is Business Partner en bood studenten hulp en advies tijdens de speeddates en workshops. De grote finale vindt plaats op dinsdag 22 mei 2018.

De competitie biedt studenten de mogelijkheid hun eigen innovatieve idee te ontwikkelen of uit te werken. De twintig beste projecten die eerder zijn geselecteerd, strijden tijdens de finale op 22 mei tegen elkaar. Na de presentaties kiest de jury het winnende project per categorie: Ideation, Prototyping en Studenten Teams. De winnaars ontvangen een geldbedrag, daarnaast zijn er verschillende publieksprijzen te winnen. De TU/e Contest kan voor studenten de start van een succesvolle carrière betekenen.

Award: meest innovatieve ondernemer

Dit jaar reikt DB&P zelf ook een award uit. Het project dat door DB&P wordt gekozen als meest innovatieve project, ontvangt een geldbedrag en 10 uur aan advies en coaching voor Funding & Netwerk. Deze award zal voor de studenten een eerste stap zijn naar de realisatie van innovatie.