DB&P bestaat 35 jaar!

Wat begon als subsidiebureau in de jaren tachtig is uitgegroeid tot een volwaardig adviesbureau voor innovatiefinanciering anno nu! Met een dienstenpakket bestaande uit technologie-subsidies, fiscale regelingen, kredieten, crowdfunding , informal investors en investeringsmaatschappijen helpen wij ondernemers met het vinden van alternatieve financiering voor innovatie.

Samen innoveren

35 jaar geleden gevestigd aan de Baronielaan in Breda en in 2016 vier vestigingen door Nederland: en de groei gaat door. DB&P hecht veel waarde aan samenwerken. Met strategische partners als Grant Thornton, Baker & McKenzie, AOMB en Florijnz Corporate Finance kan er nog meer kracht bijgezet worden om ondernemers te ondersteunen in het innovatieproces, met groeistrategieën en met bedrijfswaardering. Alles om de ondernemer te laten innoveren.

DB&P: een hecht team

In juni 1984 dienden wij de eerste WBSO subsidie aanvraag in. Dat ging goed, later volgden er honderden, duizenden en veel later zelfs tienduizenden. Velen hebben bijgedragen aan dit succes met als kers op de taart ons huidige team. Met dit hechte team werken wij zeer toegewijd samen om onze klanten naar een hoger niveau te brengen. Wij hebben ons 35-jarig bestaan dan ook met z’n allen gevierd in Newcastle. Een bedrijfsuitje met een gouden randje!

DB&P in beweging

We blijven in beweging. Zo hebben wij onlangs het financieringsplatform Investormatch overgenomen. Daarnaast organiseren wij regelmatig events waarbij ondernemers kennis kunnen komen opdoen. Dit loopt uiteen van Ronde Tafel sessies over knelpunten in het groeiproces tot aan een kennissessie ‘Impact van innovatiesubsidies op de waardebepaling van een organisatie’. Want innoveren doen we graag samen!