DB&P aanwezig op Brainport Techlaw bijeenkomst 2018

Op 23 januari 2018 organiseert Brainport Techlaw een bijeenkomst op de Gate2 Campus in Rijen (Noord-Brabant) voor MKB ondernemers die (willen) werken met innovatieve technologie. Voorafgaand aan de bijeenkomst is er een rondleiding op Gate2.

Tijdens deze bijeenkomst wordt er kennis en ervaring gedeeld, zodat MKB’ers minder drempels zullen ervaren wanneer zij (op internationaal niveau) gaan samenwerken. Namens DB&P vertelt Sjef van Kemenade over het financieren van innovatie door middel van de financieringsmix. Andere sprekers zijn Pierre van Kleef (Directeur Business Development Midpoint Brabant), Ronald van der Geest (Treeway / 3D-PharmXchange) en Maurice D’Haene (Business Developer Tilburg University).

Entree

Het programma start om 15:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van Brainport Techlaw. Voor niet-leden is de eerste bijeenkomst gratis. Daarna kost dit € 75 per bijeenkomst. Aanmelden kan via secretariaat@brainporttechlaw.nl

Over Gate2

Gate2 is een kenniscentrum voor luchtvaart en industrieel onderhoud, plus aanverwante sectoren zoals High Tech Systemen en Materialen, Creatieve Industrie, Chemie en Logistiek. In dit kenniscentrum worden belanghebbenden op het gebied van ondernemerschap, onderwijs en overheid bij elkaar gebracht.