365Soup maakt innovatieve soepketel

De consument wil gezond en lekker eten en neemt niet langer genoegen met poedersoep. Onze klant 365Soup heeft daar een oplossing voor gevonden: de 365Soup Server, de eerste moderne soepmachine die een 100% natuurlijke soep met stukjes groente en vlees serveert. Lees hier de volledige klantencase.

Gezonde soep

De machine kan gezien worden als een soort Nespresso apparaat. Volgens Rob Brok, CCO en bedenker van de gezonde soepketel, zijn poedersoepen als cup-a-soup een zoute snack. De soepen die in kantines geserveerd worden staan vaak urenlang te pruttelen. Bovendien is het niet erg hygiënisch. Wij serveren een verse soep die alleen in onze machine past.

In schoolkantines en ziekenhuizen

Design en technologie komen hier samen. Het scherm toont zelfs, afhankelijk van de soep die in de ketel zit, de voedingswaarde per 100 gram. De 365Soup server kan uitgerust worden met verschillende betaalsystemen. Naast schoolkantines, richt 365Soup zich op ziekenhuizen, benzinestations en zijn ze in onderhandeling met de grote cateraars van Nederland.