"De Breed & Partners geeft begeleiding en neemt zaken uit handen zodat wij ons kunnen focussen op ons vakgebied, het uitvoeren van innovatieve Internetprojecten."

Internethelpers voor professionals

Insiders is een persoonlijk full service internetbureau, gevestigd in Den Bosch. Ruim 20 internethelpers werken dagelijks aan de interactieve oplossingen van morgen. Als full service internetbureau beschikken wij over de technische en creatieve kennis om een visie te vertalen van droom naar werkelijkheid. Wij zijn daarom geen team van technici, maar een team van mensen die maar één ambitie hebben: het allerbeste uit het internet halen.

Innovatieve projecten

Insiders richt zich op klanten uit de zorg, overheid, onderwijs en toerisme. Met name in de branche online destinatiemarketing zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. Wij werken samen met citymarketeers en gemeenten om een plaats of streek online goed te profileren. Onlangs hebben we Citynavigator geïntroduceerd, een toolbox die steden en citymarketeers  Citynavigator helpt met hun internetactiviteiten. Het pakket voor steden en streken bevat een database, websites en een set aan modules naar wens af te stemmen.

Fijne samenwerking

Omdat wij graag innovatieve software ontwikkelen is het natuurlijk mooi mee genomen dat we daarom in aanmerking komen voor WBSO subsidie. De Breed & partners regelt dat voor ons. De aanvraag hiervoor is zeer specialistisch werk en het is heel fijn dat dit voor ons wordt geregeld.