"DB&P ziet meer mogelijkheden dan wij zelf ooit kunnen bedenken."

Slimme digitale innovatie

Digitale innovatie: het kan zowel een kans vormen als een bedreiging. Wie zich niet oriënteert op het inzetten, toepassen en omarmen van digitalisering als onderdeel van haar dienstverlening, ondermijnt zijn bestaansrecht. Nu en in de nabije toekomst. Wie echter slimme digitale innovaties weet toe te passen in zijn business onderscheidt zich van concurrenten en boort nieuwe markten aan. Organisaties die dit inzien en hun eigen expertise en ervaring willen mixen met de mogelijkheden van digitale dienstverlening zijn bij GrowMotion aan het juiste adres.

Joint ventures

Wij ontwikkelen digitale producten samen met partners in het business-to-business-segment en exploiteren deze in joint ventures. Partners vinden wij vooral in ondernemingen met een goede positie in specifieke business-to-businessmarkten; bedrijven met ervaren ondernemers die net als wij geloven in samenwerking. GrowMotion brengt de ervaring op het gebied van digitale innovatie, marktonderzoek en prototyping. Onze partners leveren de kennis van de markt en het netwerk.

Digitale innovatie

GrowMotion is actief in diverse branches. Voor de facilitaire branche ontwikkelden wij bijvoorbeeld de GRiP management software ter ondersteuning van het contractmanagement voor onder andere schoonmaak-, catering- en beveiligingsdienstverlening. De Improgression app is ontwikkeld voor werkgevers, onderwijsinstellingen en trainingsbureaus. Het helpt studenten en werknemers bij het vergroten van hun zogenoemde soft skills zoals sociale en communicatieve vaardigheden. De digitale innovatie zit hem veelal in de ondersteuning van rapportages en registraties en het verbeteren van processen.

Innovatie subsidie

De technische innovaties bespreek ik op gezette tijden met Robert van Loon van DB&P. Hij regelt voor ons de WBSO aanvragen. Robert snapt wat wij doen en ziet meer mogelijkheden dan ik zelf ooit zou kunnen bedenken. Bovendien geeft hij ons toegang tot hun netwerk van mogelijke partners en investeerders. Iets waar wij natuurlijk continue naar op zoek zijn!

Door Dirk Jan Los, partner bij GrowMotion