"De consultants van DB&P geven waardevolle adviezen over bestaande en nieuwe subsidieregelingen en begeleiden al onze aanvragen voor (WBSO) subsidies die het mede mogelijk maken om met onze productontwikkeling tijdig in te spelen op concrete vragen uit de markt of ontwikkelingen in de maatschappij."

Glaesum Group

De Glaesum Group is unieke combinatie van 3 innovatieve ondernemingen gespecialiseerd in warmtetechnologie. Ontwikkeling van klantspecifieke oplossingen waarin warmtetechniek en productieprocessen samenkomen. Van elektrische verwarmingselementen tot laboratorium ovens en van hittevaste staalsoorten tot industriële ovens en complexe, thermische procesinstallaties.

In samenwerking met kennispartners en toeleveranciers worden ideeën omgezet in werkende machines en processen die rendement opleveren en onze klanten succesvol maken. Met innovatieve ideeën is het credo ”zien is geloven” en een 3D tekening is een goed begin maar een testopstelling of pilot installatie zijn vaak van doorslaggevend belang. Investeren in nieuwe ideeën en ontwikkeling van prototypes is voor een MKB bedrijf zoals de Glaesum Group niet mogelijk zonder innovatiesubsidies.

De consultants van DB&P geven waardevolle adviezen over bestaande en nieuwe subsidieregelingen en begeleiden al onze aanvragen voor (WBSO) subsidies die het mede mogelijk maken om met onze productontwikkeling tijdig in te spelen op concrete vragen uit de markt of ontwikkelingen in de maatschappij.