"De Breed & Partners is een goede sparringspartner en weet onze innovatieve projecten altijd op de juiste manier bij RVO aan te bieden"

S&O werk zorgt voor groei van e-sites

Met vestigingen in Breda, Paramaribo, op Curaçao en binnenkort ook in Eindhoven mag E-sites gerust een solide groeier genoemd worden. Het 15 jaar geleden opgerichte full service internetbureau uit Breda biedt inmiddels werk aan zo`n 70 internetspecialisten en bedient een waaier aan klanten door heel Nederland. Wat maakt dit bedrijf zo bijzonder en waar komt die groei vandaan?

Full service internetbureau

Volgens partner en creatief directeur Sjoerd van Oosten onderscheidt het bureau zich door projecten van A tot Z te verzorgen: “We denken mee over de strategie – wat wil een opdrachtgever precies en waarom? Is het werkbaar? Is dat helder dan kunnen we met alle facetten van een online vraagstuk aan de slag: concept, design, functionaliteit, vormgeving, content en marketing. Wij hebben alles in huis om een idee te vertalen naar een goed functionerende en converterende site, een mobile app of een goed doordachte online marketingcampagne. Full service dus.”

Meegroeien met de markt

Hoewel E-sites een breed aanbod heeft, noemt Van Oosten vier terreinen waar het bureau specifiek sterk in is: “Health, sport, e-commerce en mobiele applicaties. Als je naar onze portfolio kijkt, dan zien we veel opdrachtgevers in de zorgsector en op het gebied van sport. We werken bijvoorbeeld veel samen met ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven, maar ook met sportwinkels en voetbalclubs uit de eredivisie. In health en sport willen we de komende jaren dan ook de extra focus leggen. We groeien mee met de markten. Die laten een sterke groei zien in mobiele toepassingen. Voor deze laatste categorie hebben we dan ook inmiddels een volledig dedicated team operationeel.”

S&O werkzaamheden zijn subsidiabel

Net als alle op technologie georiënteerde bedrijven, maakt e-sites gebruik van subsidies om te kunnen blijven innoveren: S&O werkzaamheden kosten immers geld en tijd. Van Oosten is dan ook blij met subsidies: “Dankzij subsidies kun je langer doen over de dingen die je maakt. Innovatie en verdieping vereisen tijd en capaciteit. Met die extra ruimte kunnen we producten en diensten verder uitdenken en standaardiseren zodat we ze ook aan andere opdrachtgevers kunnen aanbieden. ”

De Breed & Partners: subsidie faciliteert innovatie

E-sites maakt daarom nu alweer acht jaar gebruik van de diensten van De Breed & Partners, specialist in het aanvragen en optimaliseren van subsidies. De Breed & Partners verzorgde dus ook de subsidieaanvraag van E-sites` jongste twee producten e-Cal en de Meetingplanner app. Van Oosten: “e-Cal is een gratis Calendar app voor Android. De app heeft niet alleen een standaard kalenderfunctionaliteit, maar ook extra features die andere apps niet hebben zoals het kunnen toevoegen van attachments, het bekijken van weerinformatie in je kalender en het toevoegen van reistijden aan je agenda. Hier is heel veel S&O werk aan voorafgegaan. Voor de ontwikkeling ervan kregen we WBSO-subsidie die De Breed voor ons heeft aangevraagd. Ook voor onze Meetingplanner, een app waarmee je eenvoudig met twee of meer personen een afspraak kunt inplannen, hebben we met succes RDA aftrek kunnen toepassen. Een extra verhoogde fiscale aftrek voor de directe kosten en investeringen die te relateren zijn aan Speur & Ontwikkelingswerk. We werken al acht jaar tot grote tevredenheid met hen samen: het zijn specialisten die feilloos de weg weten in de wereld van subsidieregelingen. Tot nu toe zijn onze aanvragen altijd gehonoreerd.”

Hebt u ook een innovatieve onderneming en bent u benieuwd naar de subsidiemogelijkheden? Doe de WBSO test of neem contact op met De Breed & Partners via 076-5654321.