WBSO subsidie voor Cuna International

De Breed & Partners heeft het complexe proces van Cuna International overgenomen, zodat wij ons kunnen concentreren op wat we leuk vinden. En zeer succesvol. Het aanmeldingsproces heeft ons opgeteld nog geen dag gekost, wat geweldig is! Mede door de subsidie is het mogelijk om een gespecialiseerd ontwikkelteam voor ons product aan het werk te hebben.

CunaCC is een softwareplatform dat zorgt voor het samenbrengen van verschillende communicatiesystemen: o.a. portofoons van verschillende typen, pagers en mobiele telefoons. In één overzichtelijk scherm kan gesproken worden met, en tekstberichten worden verzonden naar alle aangesloten apparaten. De bediening wordt gebouwd met eenvoudigheid in gedachten, zodat er met weinig uitleg mee gewerkt kan worden. Bij een calamiteit raken centralisten gestrest, en worden er snel fouten gemaakt. Om die reden is het mogelijk om met één druk op een knop een reeks vastgestelde acties te laten uitvoeren. Verschillende personen krijgen automatisch en foutloos hun opdrachten, en er is altijd zichtbaar wie aanwezig is om te reageren op het bericht.

Doordat CunaCC goed samenwerkt met externe hardware is het eenvoudig om apparatuur van derden aan te sluiten. Brandmeldingen en inbraakmeldingen worden automatisch naar de juiste personen doorgestuurd terwijl de medewerkers door middel van lichtkranten op de hoogte worden gesteld van een ontruiming. Als de hulpdiensten ter plaatse zijn worden de slagbomen en nooddeuren automatisch geopend.

Dankzij De Breed & Partners hebben we de mogelijkheid om ongestoord te dromen over de toekomst: het bieden van een unieke combinatie van functionaliteiten, die de gebruiker in staat stelt om levens te redden en geld te besparen door efficiënter te werken.


consultant: John Dalenoord