"Al jaren werken wij met De Breed en Partners naar volle tevredenheid. Nooit is een extra afspraak ter verduidelijking van een subsidie of uitwerking van een project teveel"

Connexys

Het is onze missie om de ambities van onze relaties te verbinden. Inkoop, recruitment en HR laten wij efficiënt met elkaar samenwerken. Bij veel organisaties hebben wij resource centers opgezet en werken inkopers en recruiters samen aan het invullen van vacatures en projecten via één oplossing. We werken aan het transparant maken van de arbeidsmarkt waardoor vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar komen. Of het nu gaat om het invullen van een vacature, klus of project.

Recruitment zal veranderen in resource management. De resource-afdelingen zullen aan de vraag voldoen door interne en externe werving, jobrotatie en door leveranciers.

Wij zijn van mening dat organisaties de beste kandidaat voor de beste prijs zullen huren. Het verschil tussen vaste en flexibele contracten zal daarom langzaam verdwijnen. Het type contract is dus van minder belang. Managers zullen veranderen in recruiters en zijn in staat om de beste kandidaten te selecteren, vergelijken en te beoordelen. Recruiters zijn meer en meer verantwoordelijk voor het zoeken naar kandidaten via online kanalen en social media. Hun belangrijkste doel is om up-to-date talentpools met kandidaten te genereren en nieuwe kandidaten aan te trekken. Recruiters zullen meer fungeren als bestuurders cq. managers van de kandidaat- en vacaturestromen en als arbeidsmarktmarketeers.

Wij bieden onze klanten een complete oplossing die apparaat onafhankelijk is en op een platform draait waarbij men binnen een paar klikken toegang tot de gehele arbeidsmarkt heeft. De eindgebruiker staat centraal waarbij Connexys hen in staat stelt om de voor de organisatie benodigde human resources eenvoudig te managen. Of het nu voor een vast of flexibel contract is.

Om onze doelen te stellen maken we gebruik van een schaalbaar platform, waarbij eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige integratie met andere toepassingen uitgangspunten zijn. Integratie met bestaande back-end systemen is daarbij een vereiste.