"De Breed & Partners denkt bij elke aanvraag weer heel erg met ons mee en verzorgt vervolgens de volledige aanvraag"

Innovatief IT bedrijf Acha Automation

ACHA Automation BV werkt al jaren samen met De Breed & Partners.

Wij zijn een klein maar zeer innovatief IT bedrijf, waarbij we optimaal gebruik maken van de WBSO regeling. De Breed & Partners denkt bij elke aanvraag weer heel erg met ons mee en verzorgt vervolgens de volledige aanvraag. Wij kunnen ons dan volop blijven concentreren op de ontwikkeling van innovatieve (maatwerk) software, daar zijn we goed in!

In 2006 zijn we samen met een partner gestart met de ontwikkeling van een volledig nieuw pakket, genaamd CHESSOL. CHESSOL is een online b2b applicatie waarmee onze klanten de benodigde verplichte documenten kunnen maken voor hun producten. Deze documenten voldoen geheel aan de huidige en komende wetgeving, welke vele malen strenger is dan voorheen het geval was. Hierdoor kan men het vaak niet meer zelf, CHESSOL is dan de oplossing.

Mede dankzij de WBSO was het mogelijk om dit zelf te financieren. Sinds 2011 is CHESSOL beschikbaar voor gebruikers. We verwachten in 2013 break-even te draaien, wellicht zelfs een beetje winst te maken. Het in de markt zetten van een totaal nieuw pakket blijkt hierbij het lastigste, zodra gebruikers met CHESSOL hebben gewerkt wil men niets anders meer. Onbekend maakt onbemind. Op dit moment groeit het aantal klanten gestaag, waarbij wij volop doorgaan met de verdere ontwikkeling van CHESSOL.

Samenvattend: dankzij de WBSO hebben wij een geheel nieuw pakket kunnen ontwikkelen voor een zeer grote internationale markt!

door: Nick de Ruyter