"DB&P kijkt altijd breder en verder dan het huidige moment. Het zijn gewone, nuchtere jongens met verstand van techniek"

De 365Soup-server: drie innovaties in één

Het is allemaal begonnen met de ontwikkeling van onze innovatieve soepketel. Uit onderzoek bleek de moderne soepeter niet langer genoegen te nemen met poedersoep. Vandaag de dag speelt gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit een steeds belangrijkere rol bij de keuze voor soep. De standaard eetmomenten zijn ook verledentijd. De consument wil gezond en lekker eten op de momenten dat het uitkomt. Onze oplossing: de 365SOUP-SERVER®: ‘s werelds eerste moderne soepketel die een 100% natuurlijke soep met stukjes groenten en vlees serveert. Op elke gewenste locatie en elk gewenst moment van de dag. De eerste 500 zijn binnenkort te vinden op kantoren, in ziekenhuizen, sportkantines, scholen en bij cateraars. Ook de fastfoodsector toont interesse.

Innovatieve draadloze besturing

De 365SOUP-SERVER® kan volledig draadloos bestuurd worden. We informeren de klant exact over hoeveel kopjes er getapt worden en wat de omzet is. We houden ook toezicht op de voedselveiligheid: pas als de zak verse soep gescand en op houdbaarheid gecontroleerd is, gaat de machine open. Ook vindt er automatische temperatuur controle plaats en is de 365SOUP-SERVER® voorzien van een volledig automatisch reinigingssysteem. Deze IT innovatie blijkt ook interessant voor andere partijen. Onder andere een producent van verfmengmachines neemt een licentie af van de software.

Duurzame soep in innovatieve zak

Mijn zakenpartner Barry Broere en ik kwamen er al snel achter dat alleen een machine niet werkte. We wilden niet afhankelijk zijn van soepleveranciers. Zo is het maken van soep eraan toegevoegd: een nieuwe parel. Inmiddels nemen alle grote retailers in Nederland onze ‘natte’ soepen af. Geen blik of glas, maar duurzaam verpakt in een sta-zak.

DB&P, partner in technische innovatie

DB&P is een echte partner voor het leven gebleken. Ze verzorgen onze subsidies al vanaf het prille begin. Wat ons aanspreekt, is het feit dat ze altijd breder en verder kijken dan het huidige moment. DB&P weet in elke groeifase alle mogelijkheden op het gebied van innovatie subsidies en fiscale regelingen optimaal te benutten. Daarbij komt dat het gewone, nuchtere jongens zijn die ook nog eens verstand hebben van techniek.

Rob Brok, CCO 365Soup

Bent u ook op zoek naar een innovatiesubsidie of -regeling? Doe de gratis WBSO test op www.debreed.nl