Internationaal ondernemen

Internationaal ondernemen kost tijd geld en energie, maar tegelijkertijd biedt internationalisering ook veel kansen voor uw onderneming.

Wilt u ook uw vleugels uitslaan en een stap maken naar het buitenland? Dan zal u tegen de volgende vragen aanlopen:

  • Welke financieringsvormen passen het beste bij mijn internationale ambitie?
  • Voldoe ik aan de gestelde voorwaarden van de door mij gewenste financieringsvorm?
  • Welke aandachtspunten moet ik in gedachte houden bij mijn financieringsaanvraag?

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van deze vragen en wij begeleiden u in uw zoektocht naar de juiste financieringsmix om uw internationale ambities waar te maken.

Download gratis whitepaper

Europese en internationale subsidies

Ondernemers die in het buitenland willen investeren nemen hiermee een risico. De bank ziet dit ook zo en daarom is het moeilijk om een bancaire lening te krijgen voor uw internationale ambities. Om ervoor te zorgen dat Nederlandse ondernemers geen kansen missen in het buitenland zijn er diverse financieringsmogelijkheden voor bedrijven met een goed businessplan:

Doe de test

Bent u benieuwd of uw internationale ambities in aanmerking komen voor subsidie of andere financieringsvormen? Doe in 2 minuten de test en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.

Doe de test

Informal Investing

Wanneer u op zoek bent naar risicokapitaal om uw internationale groeiambities te realiseren, kunt u ook overwegen om een investeerder aan te trekken. Investormatch kan hierin een belangrijke rol spelen. Via Investormatch worden innovatieve ondernemers namelijk aan investeerders gekoppeld. We noemen dit informal investing.

Ondernemen in België

Wist u dat wij sinds begin 2018 ook gevestigd zijn in Antwerpen, België? Vanuit dit kantoor bedienen wij de Belgische markt. Bent u (ook) actief in België? Wij gaan graag met u aan de slag om de optimale financieringsmix te creëren en uw innovatieplannen in België te doen slagen.

Gevolgen van de Brexit

Als ondernemer bent u erg afhankelijk van politiek, zowel op nationaal als internationaal niveau. Een goed voorbeeld is de Brexit. Het Verenigd Koninkrijk (VK) is een belangrijke handelspartner van Nederland, maar wat verandert er wanneer het VK de Europese Unie officieel zal verlaten? In deze blog bespreken wij de gevolgen van de Brexit voor innovatieve mkb ondernemers in Nederland.

Frank Andre Becker | Consultant | De Breed & Partners | Internationaal OndernemenMeer informatie?

Wilt u meer informatie over de financiële kansen wanneer u internationaal gaat ondernemen? Doe de gratis test of neem vrijblijvend contact op met consultant Frank André Becker.