Innovatie of R&D subsidie

Innovatie is essentieel om succesvol te kunnen ondernemen. Bij innovatie denkt u misschien als eerste aan een nieuwe ontdekking, maar u bent ook al aan het innoveren wanneer u een proces of product verbetert.

Financiering van innovatie

Het vinden van financiering voor innovatie blijft echter een uitdaging, daarom zoekt DB&P voortdurend naar nieuwe financieringsmogelijkheden voor uw eerste prototype, project of klant. Onze professionals combineren kennis van subsidies, fiscale regelingen, kredieten en crowdfunding met inhoudelijk inzicht in de sector waarin u actief bent. Wij ondersteunen u graag bij het volledige aanvraagtraject, zodat uw eigen tijdsinvestering beperkt blijft.

Doe de gratis innovatietest

Hoe innovatief is uw onderneming? Doe de test en ontdek uw innovatiepotentieel en de bijbehorende financieringsmogelijkheden.

Doe de test

Sjef van Kemenade | InnovatieSamen innoveren

Wij zijn van mening dat ondernemers die nieuwe producten, processen of programmatuur ontwikkelen het verschil maken. Daarom willen wij graag samen met u innoveren. Wilt u meer informatie over subsidies voor innovatie? Neem dan contact op met consultant Sjef van Kemenade.