Informal Investing

Bent u op zoek naar risicokapitaal om uw groeiplannen te realiseren? Bij informal investing gaat Investormatch op zoek naar investeerders of investeringsfondsen die een aandeel kopen in uw bedrijf. Dit scheelt u een hoop tijd en inspanning. Daarbij heeft Investormatch jarenlange ervaring met het optimaliseren van businessplannen en presentaties. 

Investormatch is opgericht in 2011 en maakt sinds 2016 onderdeel uit van DB&P. Via het financieringsplatform kunnen investeerders rechtstreeks in startups en MKB-bedrijven investeren. Dat gaat via informal investing, maar ook via crowdfunding. Het platform heeft 650 gescreende investeerders aan zich gebonden die grote bedragen kunnen investeren.

Informal investing via Investormatch

Investormatch kan op drie manieren op zoek naar een investeerder voor uw bedrijf:

1: Actieve Matching

U wordt geholpen met het schrijven van uw pitch. Deze wordt actief uitgezet binnen het netwerk van Investormatch en u krijgt de kans om uw pitch te presenteren tijdens de investeerdersmeeting van Investormatch. Jaarlijks worden er diverse meetings georganiseerd in Amsterdam en Eindhoven waar ondernemers in drie minuten hun plannen presenteren. Na afloop is er gelegenheid voor vragen. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

2: Pitchen voor Investeerders

U volgt een pitchtraining bij Investormatch alvorens u gaat pitchen voor investeerders tijdens de investeerdersmeeting. Ook kunt u uw pitch online plaatsen.

3: Online Pitch

U plaatst uw pitch op een afgesloten deel van de website van Investormatch. Dit deel is enkel zichtbaar voor premium investeerders.

Bent u opzoek naar een investeerder?

Vul dan hieronder vrijblijvend uw contactgegevens in. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op om uw financieringsaanvraag te bespreken.


Meer informatie?Peter van Meersbergen | Investormatch | De Breed & Partners

Heeft u interesse in informal investing als financieringsvorm? Neem dan contact op met Peter van Meersbergen van Investormatch (onderdeel van DB&P) of vul direct vrijblijvend een financieringsaanvraag in.