ICT sector

ICT SECTOR

De ICT sector in Nederland is groot en blijft maar groeien. Dat is niet vreemd als u bedenkt dat innovatieve ICT-oplossingen in alle sectoren van de economie worden toegepast. De ICT sector wordt daarom ook wel de drijvende kracht achter de Nederlandse economie genoemd.

Bent u werkzaam in de ICT sector? En houdt u zich bezig met innovatieve technologieën? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie of andere financieringsvormen.

Subsidies voor de ICT sector:

DB&P en ICT Valley

DB&P is aangesloten bij het netwerk van ICT Valley. Dit netwerk streeft naar verbinding en versterking van ICT-bedrijven in de regio Food Valley. Hiervoor werken zij nauw samen met ICT-onderwijsinstellingen, branche-organisaties, overheden, ondernemersverenigingen, betrokken professionals en andere stakeholders.

Blog: Octrooi aanvragen voor software? Het kan wel!

Consultant Raf Grubben schreef een blog over programmatuur en octrooien, want het is absoluut de moeite waard om na te denken over een octrooiaanvraag op computer geïmplementeerde uitvindingen. Bekijk de blog hier.

Nicole CampenRobert van Loon | Consultant | De Breed & PartnersMeer informatie?

Wilt u meer informatie over financieringsvormen voor de ICT sector of bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor één van deze regelingen? Neem dan contact met consultant Nicole Campen of Robert van Loon.