Gaming sector subsidies

GAMING

Gaming is niet langer enkel verbonden aan entertainmentbranche. Gametechnieken worden tegenwoordig ook toegepast in niet-game omgevingen, vaak met als doel om gebruikers te motiveren of te informeren. Gamification is dan ook steeds zichtbaarder in andere sectoren zoals in de zorg of in het onderwijs.

Houdt u zich bezig met gameontwikkeling?

Dan zijn er veel mogelijkheden voor subsidies en innovatiefinanciering. Subsidies en fondsen zijn gericht op het stimuleren van onderzoek, experimenten, ontwerp, implementatie, productie en reflectie op het gebied van digitale cultuur en gameontwikkeling. Daarnaast is de marktgerichte ontwikkeling van een nieuw product, proces of dienst van belang om technologische ontwikkeling binnen gaming te versnellen.

Subsidies voor gaming

De volgende subsidieregelingen zijn interessant voor uw sector:

  • Het Gamefonds

Meer informatie?

Maud Lange | Consultant | De Breed & PartnersRoel Schuurkes | Consultant | De Breed & PartnersWilt u meer informatie of bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor één van deze subsidieregelingen? Neem dan contact met op met consultant Roel Schuurkes of Maud Lange. Dit kan ook via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste financieringsmix passend bij uw project of innovatie.