Investormatch TechFund

Het Investormatch TechFund is het investeringsfonds van DB&P en Investormatch. Met het TechFund willen wij technologische bedrijven met een nieuwe innovatie van groeikapitaal voorzien.

De focus van het Investormatch TechFund ligt op tech-bedrijven met een sterk team en grote marktpotentie. Het bedrijf moet een nieuwe technologie ontwikkeld hebben waarvan de eerste versie al op de markt is.

Hoe werkt het?

Het fonds investeert minimaal € 100.000 en maximaal € 250.000 per onderneming, idealiter samen met andere investeerders of fondsen. Vanuit het fonds wordt er bovendien een coach aangesteld. Dit is meestal één van de investeerders van het fonds. Deze coach kan de ondernemers, dankzij zijn of haar kennis en netwerk, optimaal ondersteunen.

Deelnemen aan het fonds?

We gaan officieel van start op 1 april 2019. Daarom kunt u zich als investeerder tot eind maart 2019 aanmelden bij het fonds. Bent u ondernemer en wilt u kapitaal ontvangen vanuit het Investormatch TechFund zodra het fonds opengaat voor aanvragen? Vul dan hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier in.Meer informatie

Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met John Krijger of Peter van Meersbergen.