fintech

FINTECH

De rol van FinTech in de globale economie wordt steeds groter. FinTech wordt dan ook toegepast in alle onderdelen van het financiële verkeer. Hierbij valt te denken aan transacties, kredietverlening en financiële software.

Bent u als ondernemer bezig met innoverende technologieën binnen de FinTech? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie. DB&P helpt u graag bij het beoordelen van de verschillende mogelijkheden.

Subsidies voor FinTech

De volgende regelingen zijn interessant voor de FinTech sector:

Partnership met Fact4U en Holland FinTech

DB&P werkt samen met Fact4U, een financiële dienstverlener die uw financiële administratie volledig uit handen neemt. Dit zorgt voor een verbreding van de dienstverlening van beide partijen. Ook is DB&P lid van het netwerk Holland FinTech, de grootste onafhankelijke marktplaats voor financieel technologische bedrijven. Holland FinTech zorgt ervoor dat alle stakeholders samen sterker staan. Het netwerk van Holland FinTech helpt ons bedrijven te verbinden die innovatiefinanciering nodig hebben.

Houdt u zich bezig met Blockchain?

Dan zijn er mogelijkheden voor subsidies en innovatiefinanciering. Het ethereum is een voorbeeld van een platform waarbij de blockchaintechnologie gebruikt kan worden voor toepassingen. De meest bekende toepassing van deze technologie is de Bitcoin, maar er zijn op dit moment veel bedrijven bezig met het ontwikkelen van toepassingen van deze nieuwe IT-infrastructuur. Naast directe transacties, kan men ook denken aan voorwaardelijke acties die alleen in gang worden gezet, mits er wordt voldaan aan bepaalde voorwaarden in een ‘Smart Contract’.

Blog: wat u moet weten over blockchaintechnologie

Wilt u lezen hoe de blockchaintechnologie precies werkt, bekijk dan deze blog en ontdek wat onze experts hierover schrijven.

Meer informatie?Roel Schuurkes | Consultant | De Breed & Partners

Wilt u meer weten informatie? Of bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan contact met op met consultant Roel Schuurkes of Jelmer Ruitinga. Dit kan ook via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen u graag bij het vinden van de financieringsmix, passend bij uw innovatie.