Duurzaam ondernemen

De Rijksoverheid wil in 2050 geen uitstoot meer van broeikassen zoals CO2. Daarom wordt het gebruik van duurzame energie en het gebruik van milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen sterk gestimuleerd, evenals projecten die leiden tot hernieuwbare energie. De overheid doet dit bijvoorbeeld door het toekennen van subsidies aan bedrijven die duurzaam ondernemen.

Maakt u al gebruik van duurzame energie? Bijvoorbeeld zonne- of windenergie of waterkracht? Dan komt u wellicht in aanmerking voor subsidie of andere financieringsvormen. Wij leggen graag de verschillende mogelijkheden aan u voor:

Innovatie en duurzaam ondernemen

Innovatie en duurzaam ondernemen gaan tegenwoordig hand in hand. Het is niet voor niets dat innovatieve bedrijven de voorlopers zijn op het gebied van duurzaamheid. Duurzaam ondernemen is niet alleen goed voor het milieu; het werkt kostenbesparend en het draagt bovendien bij aan een groen imago voor uw onderneming.

Jan Egberts | duurzaam ondernemenMeer informatie?

Wilt u meer informatie over subsidies en andere financieringsmogelijkheden op het gebied van duurzaam ondernemen? Download dan de gratis whitepaper Investeren in Duurzaamheid of neem dan contact op met consultant Jan Egberts.