Beloningsonderzoek

Sinds 1992 voert De Breed & Partners, op continue basis, onderzoek uit naar de beloning van veelal middelbaar en hoger opgeleide werknemers op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit levert een zeer waardevolle stroom op van gegevens, op dit moment van meer dan 50.000 personen actuele gegevens. Met deze gegevens is De Breed & Partners in staat inzichten te geven in de marktconforme beloning van werknemers in Nederland.

De Breed & Partners kan u beloningsdata bieden, middels haar standaard of maatwerk beloningsrapportages, van middelbaar en hoger opgeleide werknemers op de Nederlandse arbeidsmarkt, met name van functies in de volgende vakgebieden:

  • Algemeen management.
  • Financieel/ Administratief/ Inkoop.
  • Marketing/ Communicatie/ Sales.
  • ICT.
  • Technisch (niet ict) / Logistiek.
  • Personeel & Organisatie/ HRM.
  • Juridisch/ Makelaardij.

Standaard Beloningsrapportages

De Beloningsrapportage is een rapportage van de beloningsvariabelen van een specifieke functie/ profielen (binnen een aangegeven vakgebied). Hierin worden de verschillende elementen van het salaris besproken en wordt er een gemiddelde uit de markt weergegeven van de desbetreffende functie, uitgesplitst in alle componenten van de beloning.

De klant heeft een duidelijk en helder overzicht van de marktconforme beloning per functie. U kunt per bedrijf één gratis Beloningsrapportage bestellen ter introductie. Bestaande klanten kunnen genieten van klantenkorting.

Maatwerkrapportage

Ondanks het feit dat de Beloningsrapportages zeer uitgebreid de salariëring respectievelijk de beloning van de meest voorkomende functies beschrijft, bieden wij ook de mogelijkheid van maatwerkanalyses gericht op de specifieke wensen van de klant. Voorbeelden hiervan zijn het maken van een bandbreedte analyse, het opstellen van een beloningsrapportage van specifieke functies of het benchmarken van het complete functiehuis.

De vorm van de rapportage ziet er voor elke klant anders uit. Anders dan bij de standaard Beloningsrapportage vragen wij bij de maatwerkrapportage de beloningsgegevens van de klant op, welke wij in de rapportage verwerken. Dit geeft in één rapportage duidelijk en overzichtelijk weer hoe marktconform de klant beloont.

Deelnemen aan het beloningsonderzoek

Klik indien u wilt deelnemen aan het beloningsonderzoek en uw beloning wilt vergelijken met andere deelnemers die een gelijke functie vervullen.