Workshop Nuna bouwen

Altijd al een auto op zonne-energie willen hebben? Dan is nu je kans!

Ook dit jaar is DB&P weer sponsor van het Nuon Solar Team. Techniek, duurzaamheid en innovatie zijn topics waar we warm voor lopen. Het Nuon Solar Team laat zien dat je met de juiste techniek, de beste samenwerking en slimme innovaties de wereldbeker kunt veroveren.

Laat deze unieke kans niet voorbij gaan en kom met ons mee naar het Science Centre in Delft. Daar gaan we de zonnewagen Nuna in het klein nabouwen, een miniatuur model met echt zonnecellen. Samen met maximaal twee introducés ben je van harte welkom. Kinderen vanaf tien jaar kunnen ook meedoen. Er zijn ook vrijkaartjes beschikbaar voor een bezoek aan het Science Centre die dag. Vermeld in onderstaand berichtenveld wie je meeneemt en of je ook het Science Centre wilt bezoeken.

Wij zien je graag op woensdag 30 augustus om 14.00 aan de Mijnbouwstraat 120 te Delft. Vul onderstaand aanmeldformulier in en je ontvangt van ons een bevestiging. Ben je onverwachts verhinderd? Laat het dan even weten aan Judith Herrewijn via herrewijn@debreed.nl of via 06-53938354. Klik hier voor meer informatie over het Nuon Solar Team.