DB&P kantoor Amsterdam

DB&P is uw intermediair als het gaat om het aanvragen van subsidies en andere financieringsvormen. Wij ondersteunen al meer dan 35 jaar ondernemers bij het vinden van financiering. Hierbij bekijken wij al uw financieringskansen, zodat we een financieringsmix kunnen creëren die perfect past bij uw bedrijf. Gedurende dit proces proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u zich bezig kunt houden met datgene waar u het beste in bent: innoveren.

Het DB&P kantoor Amsterdam is gevestigd in kantoorgebouw de Gelder boven Winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam Zuid.

Adres

A.J. Ernststraat 595c
1082 LD Amsterdam

Parkeren

U kunt uw auto parkeren in de parkeergarage onder het Winkelcentrum Gelderlandplein. De eerste 90 minuten zijn gratis.

Route

Samenwerkingen

Wij werken samen met diverse (netwerk)partners in de regio Amsterdam zoals Holland FinTech, MKB Amsterdam en DBI.

Events

Wij bezoeken veel events in Amsterdam en omgeving. Dit doen we als gast, maar ook als spreker. Wilt u een expert op het gebied van innovatiefinanciering op uw event? Neem dan contact op.

Investeerdersmeetings

Jaarlijks organiseren wij een aantal investeerdersmeetings voor de informal investors die zijn aangesloten bij Investormatch. Tijdens deze meetings krijgen ondernemers de kans om hun plannen in een informele setting te presenteren aan de investeerders. De eerstvolgende events kunt hier bekijken.