subsidies voor de bouwsector

BOUWSECTOR

De economische groei zorgt voor een stijging van de bouwproductie in Nederland. Veel bedrijven in de bouwsector zetten daarom in op digitalisering om bouwprocessen te versnellen. Verduurzaming van de sector draagt bovendien bij aan een beter milieu.

Bent u ook actief in de bouwsector? En bent u benieuwd hoe u kosten kunt besparen door middel van subsidies? Subsidieadviesbureau DB&P helpt u graag bij het beoordelen van de verschillende mogelijkheden voor innovatiesubsidies in de bouwsector.

Subsidies voor de bouwsector

De volgende subsidieregelingen zijn interessant voor uw sector:

Partnership met SCAB Accountants & Adviseurs

DB&P werkt samen met SCAB. Dit zorgt voor een verbreding van de dienstverlening van beide partijen. Enerzijds kunnen wij klanten die actief zijn in de bouwsector koppelen aan SCAB en anderzijds kan SCAB relaties die vragen hebben over financiering doorsturen naar ons. Deze partnership zorgt voor een verbreding van onze dienstverlening. Daarnaast kunnen wij de relaties van SCAB nu ook beter informeren over relevante subsidies in de bouwsector.

John Dalenoord | Consultant | De Breed & PartnersMeer informatie?

Wilt u meer weten over één of meer van deze regelingen? Of bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor subsidie? Neem dan contact op met consultant John Dalenoord. Dit kan ook via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste financieringsmix passend bij uw innovatie.