Alle financieringen

De Breed & Partners houdt zich als subsidiespecialist bezig met de volgende subsidie regelingen:

  • WBSO subsidie (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk)
  • RDA (Research en Development Aftrek)
  • Innovatiebox
  • Innovatiekrediet
  • EIA (Energie Investeringsaftrek)
  • MIA (Milieu Investeringsaftrek)
  • VAMIL (Willekeurige afschrijving milieu investeringen)

WBSO en RDA

De WBSO subsidie (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) is een fiscale maatregel en dient als tegemoetkoming in de kosten van de ontwikkeluren die een onderneming heeft. RDA (Research en Development Aftrek) is een soortgelijke maatregel voor kosten en uitgaven die met een ontwikkelproject samenhangen. De RDA levert een extra aftrekpost op voor de winstbelasting (Vpb/IB).

Innovatiebox

Indien u   gebruik maakt of heeft gemaakt van de WBSO regeling, is het wellicht mogelijk   de innovatiebox toe te passen. Dankzij de innovatiebox betaalt u slechts 5% vennootschapsbelasting over de winst die is gemaakt over hetgeen u heeft ontwikkeld met behulp van de WBSO.

Innovatiekrediet

Innovatiekrediet is een risicodragend krediet voor de financiering van ontwikkelprojecten van technologisch nieuwe producten of diensten in Nederland. Deze moeten commercieel gezien een goed toekomstperspectief hebben.

EIA, MIA/VAMIL

De EIA (Energie Investeringsaftrek) is bedoeld om energiebesparing en de inzet van duurzame energie door ondernemingen te stimuleren middels een extra belastingaftrek.

MIA (Milieu Investeringsaftrek) en VAMIL (Willekeurige afschrijving milieu investeringen) zijn twee verschillende regelingen ter stimulering van investeringen in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen die ervoor kunnen zorgen dat innovatieve milieuvriendelijke producten sneller op de markt gebracht kunnen worden.

 

cforms contact form by delicious:days

Neem contact op

Onze klanten

Onze resultaten

Meer dan 15.000 subsidieaanvragen ingediend waarvan 99% toegewezen

Klanttevredenheid

Onze klanten beoordelen onze diensten gemiddeld met een

8,2